Hustlad av en värmlänning

Hustlad av en värmlänning

Blev precis hustlad för första gången (iaf sedan jag blev sambo och förälder etc). En värmländsk man tittade på mig när jag tränade golfputtar på kontoret. Han såg ut som en grottmänniska som såg en levande eld för första gången.

”Vill du testa?” frågade jag. Han såg tveksam ut, men jag insisterade.

Till slut ställde han sig upp, men han verkade fortfarande skeptisk. Strax därpå tog han i alla fall tag i puttern, om än fumligt. Jag är själv reumatiker, men inte ens jag har någonsin tänkt tanken på det pincettliknande grepp som han först tog samtidigt som han lite på utandning sa ”hur gör man det här då?”.

”Du får en hamburgare ifall du träffar den röda koppen där framme”, sa jag.

Spola fram till: Han bytte grepp – och ljudet av när Titleist-boll möter kopp kommer jag sällan eller aldrig att glömma.

”Jag är en uppspelning ifrån att ta Grönt kort”, sa han innan han gick tillbaka till sitt jobb.

Nu vill jag bara betala och gå vidare.

Reumatismmobbing

Reumatismmobbing på kontoret. Jag: Behöver ni en handmodell? Rövkollega: Ja. Jag: Jag kan ställa upp. Rövkollega: Nja, det går bra ändå.

Läs blogginlägget »

Mogen på klassträff

På klassträff. Läraren pratar om att de har pratat mycket om koranbränningar. Därefter pratar de om vikten att läsa tillsammans med sina barn. Läraren säger:

Läs blogginlägget »