Pappakropp och normer

Pappakropp och normer

++++-morgon. Kram från yrvaken son. Fågelkvitter. Cykelväder! Ut på Klarälvsbanan. Får plötsligt en känsla av att nåt inte stämmer. Jag sneglar vänster. Där står min granne, iförd kalsonger och grusiga, nyvakna ögon. Han gör solhälsningen, helt obrydd om pappakropp och normer.

Jag kliver av cykeln. Han kommer närmare. Är det ett nyrakat bröst? Det är som att stirra in i solen, men jag kan inte motstå. En kvinna kommer förbi. Hon ser samma sak som jag. ”Det där vill man inte se på morgonen”, säger jag. Hon ökar steglängden. Sen upp på cykeln igen.

Jag ska intervju en skådis strax, men jag är fortfarande skakig från banvallen-gate.

Reumatismmobbing

Reumatismmobbing på kontoret. Jag: Behöver ni en handmodell? Rövkollega: Ja. Jag: Jag kan ställa upp. Rövkollega: Nja, det går bra ändå.

Läs blogginlägget »

Mogen på klassträff

På klassträff. Läraren pratar om att de har pratat mycket om koranbränningar. Därefter pratar de om vikten att läsa tillsammans med sina barn. Läraren säger:

Läs blogginlägget »