Magnus De la Gardie och jag

Magnus De la Gardie och jag

Var på besök på Läckö Slott. Småputtrig och god stämning. I ett rum berättar guiden om Magnus De la Gardie. Vi får lära oss att Magnus var lägre i rang än sin kvinna. Dessutom var han lite av en dagdrivare och dålig på att slåss. Istället föredrog han att skriva massa skit och starta projekt som han sedan inte riktigt slutförde. Plötsligt vände min sambo sig mot mig. ”Ställ dig vid Magnus-tavlan”, sade hon.

Sedan tog hon en bild, log närmast nedlåtande och under tystnad och gick vidare in i nästa rum.

Reumatismmobbing

Reumatismmobbing på kontoret. Jag: Behöver ni en handmodell? Rövkollega: Ja. Jag: Jag kan ställa upp. Rövkollega: Nja, det går bra ändå.

Läs blogginlägget »

Mogen på klassträff

På klassträff. Läraren pratar om att de har pratat mycket om koranbränningar. Därefter pratar de om vikten att läsa tillsammans med sina barn. Läraren säger:

Läs blogginlägget »