076 184 50 75 hej@karlstadkallar.se

10.00 var det idag avfärd mot OKQ8 i Kristinehamn för ett depåstopp och sedan hemfärd. Därmed stod ca 13 mil på schemat, med ny cykel och pappa Niclas och sambo Niklas som draghjälp och sällskap.

Hur gick turen då? Jo tack fantastiskt skulle jag vilja påstå. Cykelvägar i världsklass, lite trafik, fin blomstrande natur och djur i alla olika arter. Vidare var det motvind, krampkänning i låren, stelhet i nacken, felkörning, slemmig i munnen och en mental utmaning, men det är bara bonus som hör till.

Att ge sig ut och cykla är fantastiskt, det finns tid för reflektion, skratt , fysiska och psykiska utmaningar, njuta av frisk luft och upptäcka både det ena och det andra. Men ska jag vara ärlig så är fikapauserna något extra. Idag blev det en mack som fick fylla på depåerna för ny energi och kraft att cykla vidare och framförallt hålla uppe fokus och humör. Vad du stoppar i dig under fikat spelar enligt mig ingen roll bara det innehåller lite socker som går fort ut i blodet och som är GOTT. Exempel på energiintag följer nedan.

Pappa Niclas: ”stora energipaketet” som innehåller kaffe, Coca – cola, korv med bröd och en snickers.

Sambo Niklas: ”Niklas special” Coca-Cola cola, tutti frutti påse, korv med bröd och en mjukglass i bägare.

Wilma tog ”Safe card” 2 st bars från swebar och en vätseersättningsdricka med smak av mango och hallon.

Med det sagt skaffa dig minst en Nicklas och ge dig iväg på en cykeltur. Upptäck natur och kultur och använd tiden för reflektion och njutning av livet. Motvind och kramper ser du som en bonus. Men KOM IHÅG FIKAT, som ska vara gott och ge dig energi!

Go tur

//Wilma