Stafettprofilen: Giselle Esse Hyvönen

Stafettprofilen: Giselle Esse Hyvönen

Karlstad kallar är på mingelhumör och vill lära känna er bättre. Därför har vi skickat ut två stafettprofilpinnar, en man och en kvinna, och så får vi se om vi någonsin kommer i mål! Mäklaren Amanda skickade vidare till mångsysslaren Giselle!

Namn: Giselle Esse Hyvönen

Ålder: 42

Bor: Hammarö

Beskriv dig själv med tre ord: Energisk, analytisk, optimistisk.

Jobbar som:

Ägare av Cut in Kitchen AB, Frisör, stylist, marknadsansvarig för Galleria Duvan och 15huset samt delägare av bolaget Gynkjolen AB (Me Covers.)

Vad är det bästa med ditt jobb?

Jag älskar variation… och det har jag verkligen i alla de olika delar jag jobbar med. Mina fantastiska kunder, hyresgäster och kollegor. Att jobba med yta är verkligen INTE ytligt… för när någon ser sig själv i spegeln och gillar sin egna reflektion… då är jag ”hemma” och då är hen ”hemma ”! Att skapa en bättre miljö för hyresgästerna och att få dem att nå ut är en rolig utmaning som gett mig tillfället att lära mig nya saker tillsammans med nya människor. Gynkjolen/MeCovers är för mig ett sätt att säga att vi behöver förändring i hur vi ser på integritet , värdighet och kontroll för patienter inom sjukvården… Jag vill att det ska vara en självklarhet!

Vilken är den största utmaningen med ditt jobb?

Ha ha ja, det är väl att dygnet bara har 24h 😉

Vad gör du helst en ledig dag?

Umgås eller reser med mina underbara barn och mina fantastiska vänner. Middagar eller äventyrliga resor med skratt och oplanerade planer!

Berätta om ditt största intresse.

Mitt största intresse är att resa, byta miljö ( jag är lite rastlös)… prata spanska, hänga i Barcelona. Designa kläder hos Angela Syrovatkova till 04.00 på morgonen i hennes studio i centrala Barcelona.

Jobbet ÄR ett stort intresse… Jag kanske någonstans lite ÄR mitt jobb… Jag slutar aldrig att jobba kreativt i huvudet… Nya idéer dyker ständigt upp och speciellt när jag får Barcelonas vind i mitt ansikte!

Har du någon udda talang?

Nä, har jag det…? Kanske inte är en talang men att våga visualisera högt 😉 Kanske att människor öppnar sig för mig… men det ser jag som en ynnest att de vill göra… inte som en talang egentligen. Och jag kan rapa sjukt högt oxå!

Vad är Värmland för dig?

Hemma, familjen och att prata lite för länge, ha ha… Du vet när man käckt möter nån som man egentligen inte känner men babblar om allt och inget… använda många ord som är omhuldande och trevliga… det är Värmland för mig .

Vad får man inte missa om man är i stan?

Är det nu jag ska göra reklam 😉 Nä…, min svågers grymma Food Truck Happy Belly och vackra Barón. Älskar deras energier, fantastiska mat och grymma personal.

Vem tycker du att vi ska skicka stafettpinnen vidare till, och varför?

Jag vill ge den till en kvinna som ger latino-energier till Värmland, Patricia Edvardsson som driver Patricias danscenter… Jag vill att hon ska öppna salsaclub i stan 😉 Hälsa henne det ! Jag älskar hennes passion för dansen!