Funkisliv: Välkomna till handigolf på öa!

Har du en funktionsvariation och är sugen på att prova handigolf? Då har ni chansen nu! Undertecknad är projektledare och nås på magnus@hammarogk.se. Mejla mig så spelar vi! Hammarönytt besökte mig nyligen och gjorde ett litet reportage som ni kan läsa här eller nedan. Hoppas vi ses den 5 maj!

*****************************************

Foto: William Holm/VLT

Från femte maj kan alla med funktionsvariationer börja spela golf i Hammarö Golfklubb. Magnus Skoglund leder projektet.
– Det känns väldigt spännande. Vi kommer satsa på att få till en lagkänsla och samtidigt erbjuda spelarna att utvecklas inom golfens alla olika delar, berättar Magnus som älskar golf och har tidigare arbetat på Parasport Värmland.

Femte maj är det kickoff där handigolfaren Joakim Björkman, i nuläget rankad nia i världen, ger en föreläsning.
– Det ska bli riktigt roligt att besöka Hammarö och dela min erfarenhet av handigolfen från Sverige och övriga världen. Jag hoppas så många som möjligt kan närvara! Golfen tog mig världen runt. Vi ses den femte maj, hälsar Joakim Björkman.

Som första förening i Värmland satsar Hammarö Golfklubb på handigolf.
– Oavsett ålder och funktionsvariation är man välkommen till oss på Hammarö Golfklubb, och inga förkunskaper krävs säger Magnus Skoglund. Jag vill göra den här resan tillsammans med deltagarna. Golf innehåller så många olika moment. Alla kan inte slå 200 meter, men den kanske blir jätteduktig på att putta istället. Alla har olika förutsättningar och därför är just golfen så fantastisk, berättar Magnus.

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »