Utmana dig själv på Rugby Bootcamp

Utmana dig själv på Rugby Bootcamp

Nästa vecka har alla som vill utmana sig själva och lära sig en tuff sport med unik gemenskap chansen. Karlstad Rugbyklubb bjuder nämligen in till Rugby Bootcamp 2019. Amanda Björklund hoppas få se många nya ansikten.

– Vi vill bli sjukt många fler till våra seniorer! Men det kan kännas lurigt att komma in i ett lag och en ny grupp när man inte alls känner sig ha koll på läget och där kommer Rugby Bootcamp in! säger hon.

Amanda berättar att man under fyra tillfällen och under fyra veckor i lugn och ro går igenom alla delar av rugbysporten. Därefter tror hon att man har fått en bra introduktion inför framtida utmaningar.

– Vi vill lova att man sedan kommer känna att man har tillräckligt kött på benen för att liksom våga prova sig in i ordinarie lag och ordinarie träningar, säger Amanda Björklund och fortsätter:

– Sedan gör det absolut ingenting om man inte kan komma på alla bootcampdagar utan alla man hinner med är liksom bra! Gratis är det dessutom! hälsar en entusiastisk Amanda Björklund.

Fotnot: Första tillfället är på tisdag den 7 maj. Tiden är klockan 17.30 och platsen är Orrholmens IP. Övrig info och tider hittar ni här.

Reumatismmobbing

Reumatismmobbing på kontoret. Jag: Behöver ni en handmodell? Rövkollega: Ja. Jag: Jag kan ställa upp. Rövkollega: Nja, det går bra ändå.

Läs blogginlägget »

Mogen på klassträff

På klassträff. Läraren pratar om att de har pratat mycket om koranbränningar. Därefter pratar de om vikten att läsa tillsammans med sina barn. Läraren säger:

Läs blogginlägget »