Spring för Terese

Spring för Terese

Terese Alvén har genom bloggar, böcker och sociala medier inspirerat många till att välja ett aktivt liv. Nyligen drabbades hon av äggstockscancer och avled under måndagsnatten.

Med insamlingen Spring för Terese fortsätter kampen mot cancer och på måndag arrangeras ett löpar- och träningspass i I2-skogen, ett pass som initiativtagarna Sofie Nelson och Ebba Sigfridson från STC kommer att hålla i.

– Jag har själv inspirerats av hennes syn på träning och även om jag inte kände henne personligen har hon gjort avtryck på mig och så många andra. Så nu vill vi ge något tillbaka, säger Sofie Nelsson.

Sofie Nelsson är en av många dem som har influerats av Terese träning.

Bidra till insamlingen Spring för Terese.

I sin inbjudan till evenemanget skriver STC:

Vi är många som har blivit inspirerade av träningsprofilen Terese Alvén genom åren. Med en aldrig sinande glädje och energi har hon peppat tusentals människor till fysisk rörelse och rörelseglädje. Hennes leende har nått oss via skärmar och tidningar. Glädjen har lyst i hennes ögon. Tyvärr drabbades Terese av cancer för en kort tid sedan. Den hemska sjukdomen gick tyvärr inte att stoppa och Terese har nu lämnat oss.

Nu vill vi på STC visa vårt stöd precis som så många andra runt om i Sverige genom att springa för Terese. Vi ger vår energi och kärlek till henne och hennes familj. Precis det hon har givit oss i alla år.

Måndag 17/6 kl.18 samlas vi på STC Kasernhöjden för gemensam löpning ute i I2-skogen. Löpningen hålls av Ebba & Sofie och vi anpassar tempo och distans efter er. Vi kommer även erbjuda ett svettigt utomhuspass med Ehsan och Fitness Delux. Det blir en mix av styrka och kondition.

Ge ett bidrag, litet eller stort. Dela insamlingen och uppmana andra att följa efter. Låt oss samla all kärlek till Terese här i form av bidrag till den livsviktiga forskningen.