Stafettprofilen: Helén Styffe

Stafettprofilen: Helén Styffe

Karlstad kallar är på mingelhumör och vill lära känna er bättre. Därför har vi skickat ut en stafettprofilpinne och så får vi se om vi någonsin kommer i mål! Den här gången tog affärsutvecklaren och träningsinstruktören Helén Styffe hand om förstasträckan!

Namn: Helén Styffe

Ålder: 33

Bor: Färjestad, Karlstad

Jobbar som:

Affärsutvecklare på Valmet AB och är även ideell träningsinstruktör på Friskis&Svettis Karlstad

Beskriv dig själv med tre ord:

Driven, Nyfiken och Äventyrlig

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att man har chansen att påverka hur vi ska jobba i framtiden och att man har ett globalt arbetsteam från Kina till USA. 

Vilken är den största utmaningen med ditt jobb? 

Att leda stora globala projektteam med utgångspunkt från Karlstad i och med tids- och kulturskillnader. 

Vad gör du helst en ledig dag? 

Då grejar jag med mitt hus, tränar, myser med min hund och umgås med mina vänner. Är jag helt ledig så reser jag gärna nån annanstans i världen i jakt på nya äventyr och erfarenheter. Eller tar en picknick och kollar på solnedgången. Jag älskar solnedgångar. 

Berätta om ditt största intresse. 

Mitt största intresse är hälsa och träning. Att få inspirera andra till att må bra är ett privilegium. Man sitter på första rad och får se hur människor utvecklas både fysiskt och mentalt när de krossar sina barriärer. För det är inte den du är som begränsar dig, utan den du tror du är.  

Har du någon udda talang? 

Jag är envis och vinnarskalle (om det nu är en talang). Haha! Det har gjort att jag suttit 10 min i jägarvila och lyft 150 kg i marklyft bara för att vinna. Dessutom har jag ett brutalt sifferminne. 

Vad är Värmland för dig? 

Värmland är hemma. Natur, skog, återhämtning, familj, vänner, trygghet, värme.

Vad får man inte missa om man är i stan? 

Jag älskar att bara ta promenader längs älven. Stan är ju så vacker med allt vatten som omger den. Andra sommarfavoriter är att ta en glass på Carli, äta tapas på Barón eller Naviero, ta båtbuss och besöka djuren på Mariebergsskogen eller picknicka på Sandgrund, Skutberget eller Gubbholmen. 

Vem tycker du att vi ska skicka stafettpinnen vidare till och varför?

Sandra Sundbäck! Hon skulle vara ett superbra val då hon är en power-kvinna med många järn i elden!

Blogg
Magnus Skoglund

Fråga poddgästen!

På tisdag gästar musikskribenten, konstnären, löparen, läraren, herregud ALLKONSTNÄREN Jesper Löfvenborg, vår podcast! Det ser jag fram emot! Ös på med frågor i DM eller

Läs blogginlägget »