Jasmine och Aaron utlovar magi på dansgolvet

Jasmine och Aaron utlovar magi på dansgolvet

Det utlovas magi på dansgolvet när Jasmine Takács och Aaron Brown tillsammans med internationella proffsdansare bjuder upp i föreställningen Dance The Night Away – en glittrande show som lyser upp den begynnande höstvardagen. 

– Besökarna kommer dansa ut ur salongen, det kan vi garantera, säger Jasmine Takács som utlovar att feelgood-känslan kommer hålla i sig ett bra tag efteråt. 

Det repas för fullt på scenen på Hjalmar Bergman Teater i Örebro. Premiären närmar sig och det är många detaljer som måste vara på plats när ridån går upp. 

– Nu ser vi till att ljud och ljus matchar vår vision, samt repar kostymbyten mellan numren då det är väldigt många glittriga ombyten, säger Jasmine Takács som vi senast kunde följa då hon framgångsrikt tävlade med målvaktslegenden Thomas Ravelli i populära Let´s Dance. 

Idén till Dance The Night Away väcktes för två år sedan då Aaron gjorde sin debut i samma program. Jasmine berättar att dansparet tidigare har turnerat tillsammans med andra dansstjärnor i Storbritannien och att det nu därför kändes naturligt att ta konceptet till Sverige. Jasmine längtar efter att få underhålla publiken med en show som hon och Aaron har skapat tillsammans från grunden.  

–  Det är första gången vi visar våra kreativa idéer och koreografi för svenska folket! Och vi är så taggade! säger hon. 

Och fortsätter: 

– Vi har gjort allt själva i denna produktion från koreografi, kostymdesign och inköp samt musikklippning, programdesign, text, manus och så vidare. Det har varit ett tjugofyratimmarsjobb de senaste månaderna. 

Vad kan publiken förvänta sig? 

– Dance The Night Away är en dansshow fylld med feelgood-factor och publiken kan förvänta sig hög energi på scenen, passion, kärlek, drama och fantastisk sång av vår divavokalist, Lisa-Marie Holmes, säger Jasmine som berättar att det såklart även kommer bli dans i världsklass.  

– Vår ensemble består av fyra stycken proffsdansare från Italien, Portugal, Bulgarien och Storbritannien som alla är mästare i latin- och standarddans. Man kan förvänta sig att se dansstilar som man ser i Let’s Dance samt massor av glitter och glamour med våra superexklusiva kostymer. 

Och Jasmines CV är nästan lika sprakande som hennes scenkläder och bjuder på både James Bond, olympiska vibbar och danslektioner med världsstjärnor från musikvärlden.  

– Ja, både jag och Aaron har gjort massa roligt i våra karriärer, men det häftigaste är nog att jag var med i Bond-filmen Spectre,  i öppningssekvensen som den dansande siluetten, säger hon och fortsätter: 

– Eller också att få vara med i Disney-filmen Skönheten och odjuret, som en dansande prinsessa, det var mäktigt och en barndomsdröm som blev sann! 

Och sedan måste du ju berätta om när du tränade Rihanna. 

– Självklart var det en fantastisk upplevelse att träna Rihanna i salsa, hon är superrolig och proffsig i dansstudion, säger Jasmine som även rankar Olympiska spelens slutceremoni i London 2012  som en riktig höjdpunkt.  

– Det kändes som att jag var delaktig i världens största fest som dessutom hade flest tittare i televisionens historia, säger en entusiastisk Jasmine Takács innan hon skyndar tillbaka till replokalen. 

 Fotnot: Dance The Night Away har premiär ikväll i Örebro. Torsdagen 3 oktober uppträder de på Scalateatern i Karlstad.