Lär känna våra krönikörer: Rosanna Oscarés

Lär känna våra krönikörer: Rosanna Oscarés

Påsken närmar sig och ungefär i samma veva kommer Karlstad kallar att ta de första trevande stegen som nykläckt digitaltidning. Nöje, sport och kultur kommer trängas och trivas med recept, krönikor, kalendrar, tramsigheter och möten med våra lokala hjältar och profiler.

Med oss på färden har vi såklart fina människor som kommer bidra med läsvärdheter och sin expertis och dem kan ni lära känna lite bättre inför premiärsläppet. Först ut, juridikstudenten Rosanna!

Namn: Rosanna Oscarés

Ålder: 23 år

Gör: Studerar juristprogrammet vid Örebro universitet, sitter med som styrelseledamot i en studentförening och jobbar som skötare inom Rättspsykiatrin.

Vad betyder Värmland för dig? Värmland för mig betyder ro, harmoni och närhet till familj och vänner, dansband och raggarbilar. Allt ligger mig lika varmt om hjärtat.

Vad gör du helst en ledig dag? Då umgås jag antingen med någon när och kär över en köpp eller ligger och sträckkollar serier på Netflix.

Om du fick skriva en skrytig LinkedIn-presentation om dig själv, hur hade den låtit? Juriststudent med många bollar i luften. Det brukar räcka så. Är man juriststudent hatar man inte att skryta och framhäva det.

Vad kommer din spalt att handla om? Min spalt kommer handla om alltifrån psykisk ohälsa till samhällsfrågor jag drivs av och vill påverka.

Vad hoppas du att läsarna ska känna när de har läst dina texter? Jag vill att läsarna ska känna lite jävlar anamma och moralisk motivation till att påverka någon annans dag till det bättre.

Med vänliga hälsningar,

Rosanna Oscarés