Lär känna våra krönikörer: Frida Warnqvist

Lär känna våra krönikörer: Frida Warnqvist

Ungefär i samma veva som påsken drar in kommer Karlstad kallar att ta de första trevande stegen som nykläckt digitaltidning. Nöje, sport och kultur kommer trängas och trivas med recept, krönikor, kalendrar, tramsigheter och möten med våra lokala hjältar och profiler.

Med oss på färden har vi såklart fina människor som kommer bidra med läsvärdheter och sin expertis och dem kan ni lära känna lite bättre inför premiärsläppet. Den här gången får ni lära känna mångkonstnären Frida Warnqvist lite bättre!

Namn: Frida Warnqvist 

Ålder: 35

Gör: Pluggar kurser med inriktning mot skrivande. Är tjänstledig från min grundtjänst och är lärarvikarie. 

Vad betyder Värmland för dig? Värmland är trygghet och glädje, men också vidsträckta skogar och harmoni.  

Vad gör du helst en ledig dag? Skapar i någon form eller umgås med vänner. Om jag har min dotter, så är hon mitt allra största fokus. 

Om du fick skriva en skrytig LinkedIn-presentation om dig själv, hur hade den sett ut? Entreprenör med förkärlek för pedagogik och skrivande. 

Vad kommer din spalt att handla om? Den kommer främst att handla om kreativitet och skrivande. 

Vad hoppas du att läsarna ska känna när de har läst dina texter? Jag hoppas att dom blir nyfikna på ämnet jag tar upp och att det inspirerar i någon form. Einstein myntade ju det så bra med: ”Creativity is contagious, pass it on.”  

Foto: Tommy Andersson

Blogg
Magnus Skoglund

Fråga poddgästen!

På tisdag gästar musikskribenten, konstnären, löparen, läraren, herregud ALLKONSTNÄREN Jesper Löfvenborg, vår podcast! Det ser jag fram emot! Ös på med frågor i DM eller

Läs blogginlägget »