Lär känna våra krönikörer: Frida Käld

Lär känna våra krönikörer: Frida Käld

Ungefär i samma veva som påsken passerat så kommer Karlstad kallar att ta de första trevande stegen som nykläckt digitaltidning. Nöje, sport och kultur kommer trängas och trivas med recept, krönikor, kalendrar, tramsigheter och möten med våra lokala hjältar och profiler.

Med oss på färden har vi såklart fina människor som kommer bidra med läsvärdheter och sin expertis och dem kan ni lära känna lite bättre inför premiärsläppet. Den här gången får ni lära känna inredaren Frida Käld lite bättre!

Namn: Frida Käld

Ålder: 23, i bakvänd ordning

Gör: Egenföretagare, inredare och homestylingstylist

Vad betyder Värmland för dig? Hemma! Närhet till familj och vänner. Älskar allt vatten i Värmland. Avslappnat och gött.

Vad gör du helst en ledig dag? Någon rolig aktivitet tillsammans med min sambo och barn, tränar, hänger med kompisar eller äter orimliga mängder godis och sträckkollar en serie.

Om du fick skriva en skrytig LinkedIn-presentation om dig själv, hur hade den sett ut? En av världens bästa värmländska inredare och stylist, som kan ge liv åt ett utdöende hem. Att förvandla det torftiga och smaklösa till att bli något utöver det vanliga, that´s me 😉

Vad kommer din spalt att handla om? Spalten kommer att handla om mitt absolut största intresse, INREDNING, allt ifrån hur du placerar en matta, till färgsättning och belysning. Hur du optimerar ditt hem för lyckad försäljningsresultat. Eventuellt, läsare frågor och möjligt att något annat smyger sig in.

Vad hoppas du att läsarna ska känna när de har läst dina texter? Jag vill inspirera människor. För trivsamma värmländska hem, eller ja, det kan ju vara för resten av landet också. Inredning ska vara roligt och det vill jag förmedla, absolut inga pekpinnar.

Blogg
Magnus Skoglund

Fråga poddgästen!

På tisdag gästar musikskribenten, konstnären, löparen, läraren, herregud ALLKONSTNÄREN Jesper Löfvenborg, vår podcast! Det ser jag fram emot! Ös på med frågor i DM eller

Läs blogginlägget »