Slutföreställning av Divinity Dance Company

I morgon lördag är det dags för Bara en gång till – en slutföreställning av Divinity Dance Company.

Tjejerna har alla dansat på Dansstudion i Karlstad sedan de var 5-6 år unga – och tillsammans i konstellationen Divinity Dance Company i fem år.

Ia Pettersson, som var med och startade Dansstudion 1995, har följt tjejerna genom åren och har dubbla känslor inför slutföreställningen.

– Känslan är fantastiskt stark och sorglig men vi hoppas på nya möten på andra sätt. Många fortsätter med sin dans på dansskolor i till exempel Stockholm och utomlands och kommer tillbaks som danslärare eller inspirerar på andra sätt med sin dans till de yngre, säger hon och tillägger:

– Divinity är väldigt fina förebilder, säger hon.

Hoppas på stöd

Lördag 21 mars klockan 15.30 är det dags för Divinitys genrep och föreställningen äger rum klockan 19.00 på Arenan på biblioteket. Ia berättar att de följer Folkhälsomyndigheternas råd.

– Vi hoppas att ni som är friska och inte i riskgrupp kommer och stöttar oss, säger hon och tillägger att hon även hoppas att framtida föreställningar kan genomföras.

– Vi hoppas ju förstås att vi kör den 28 mars också, alternativt skjuter fram den i vår.


Foto: Maria Argiroudaki

Info om biljetter etc hittar ni här

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »