Lär känna våra skribenter: Jennifer Lindqvist

Lär känna våra skribenter: Jennifer Lindqvist

Corona-kaoset gör att nöjes-Värmland står stilla och planerna på en digitaltidning vilar därför på obestämd tid. Att bygga en produkt på en påskbazar i Torsby som KANSKE blir av känns nämligen svårt och dessutom respektlöst mot de samarbetspartners som visat intresse på att vara med på Karlstad kallars resa. Dock kommer podcasten snurra på igen inom kort och jag är glad att vi har fina krönikörer som kommer dela med sig av sin expertis och sig själva.

Den här gången får ni lära känna vår litteraturvetare Jennifer Lindqvist lite bättre!

Namn: Jennifer Lindqvist

Ålder: 26

Gör: Studerar litteraturvetenskap och jobbar inom vården.

Vad betyder Värmland för dig? Lugn, intimitet, sublima naturupplevelser.

Vad gör du helst en ledig dag? Läser, vilar, tjötar om filosofi med likasinnade. Eller bara går ut i skogen och förundras över exempelvis en fin björk.

Om du fick skriva en skrytig LinkedIn-presentation om dig själv, hur hade den låtit? Världens absolut främsta, mest banbrytande (och enda) forskare om Karin Boye och Erik Mestertons översättning av T.S. Eliots dikt ”The Waste Land”.

Vad kommer din spalt att handla om? Litteratur (kanske inte så förvånande) och texter som berör i allmänhet.

Vad hoppas du att läsarna ska känna när de har läst dina texter? Lust till att läsa, och till att snacka litteratur med sina nära och kära.

Blogg
Magnus Skoglund

Fråga poddgästen!

På tisdag gästar musikskribenten, konstnären, löparen, läraren, herregud ALLKONSTNÄREN Jesper Löfvenborg, vår podcast! Det ser jag fram emot! Ös på med frågor i DM eller

Läs blogginlägget »