Skönsång på nattpasset

Hallå där,

Linnea Nilsson som tillsammans med sin kollega bjöd på skönsång under nattpasset i ambulansen. Hur kom denna glädjespridare till?

 – Det var inte planerat att göra filmen. Det bara blev så. Allt som behövs är en kollega, god stämning, en ambulans och en bra Spotifylista. Sedan händer resten av sig själv!

Vad heter din kollega i bilen och vem har egentligen bäst sångröst av er två?

–  Han heter Pontus Svensson. Bäst sångröst, det beror på vem man frågar. Men jag skulle nog säga att han är snäppet vassare. Det är inte många som vet men han sitter inne på en jäkla pipa faktiskt!

Vad har du för topp-3 vad gäller sjunga i bilen-låtar?

–  Oj, svårt. Stad i ljus, Färger i en vind och Rompa mi är väldigt sjunga-med-vänliga!

Stad i ljus gör något även med mig! Varför tror du den passar så bra i en bil?

– För att ALLA sjunger med när man hör den (alla utom Pontus). Väldigt mäktig och i refrängerna kan man verkligen ta i från tårna. Man blir glad utav den, säger Linnea Nilsson och tillägger:

– Nu när jag tänker på det så borde det vara Sveriges nationalsång…

Fotnot: Nedan kan ni lyssna på skönsången.

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »