Från bloggen: Nu kör vi!

Jag heter Sofie Nelsson och jag är en av flera som kommer blogga här hos Karlstad kallar. Om man känner mig så vet man också att jag tycker mycket om att springa och det är just löpning jag kommer att blogga om. Jag är löparcoach samt tränar och tävlar en hel del. Jag kommer bjuda på allt från tips på träningspass och övningar till berättelser från tävlingar och hur min egen träning går.

Hoppas ni är sugna på att läsa mer om löpning!

/Sofie 🏃‍♀️☀️

Fotnot: Bloggen hittar ni här

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »