Stafettprofilen: Felix Olofsson

Stafettprofilen: Felix Olofsson

Karlstad kallar är på mingelhumör och vill lära känna er bättre. Därför har vi skickat ut en stafettprofilpinne och så får vi se om vi någonsin kommer i mål! Den här gången lämnade restaurangchefen Adam Digby vidare till videografen Felix Olofsson som ni kan lära känna lite bättre nedan!

Namn:  Felix Olofsson

Ålder: 22

Bor: Karlstad

Jobbar som: Videograf

Beskriv dig själv med tre ord: Ambitiös, hjälpsam, ödmjuk 

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb är att jag kan ”gå till jobbet” med ett leende varje dag, bestämma mina egna timmar och vara min egen chef.

Vilken är den största utmaningen med ditt jobb?

Mina filmer talar för det mesta för dig själva men jag är otroligt dålig på att ”sälja” vilket leder till att det är svårt att fixa jobba ibland.

Vad gör du helst en ledig dag?

Lär mig något nytt, umgås med min sambo och min hund, eller bara tar en break. 

Berätta om ditt största intresse.
Mitt största intresse är mitt jobb. Filmning, fotografering, skapande över lag.

Har du någon udda talang?
Nej, det tror jag inte direkt. Däremot brukar jag lära mig saker väldigt fort vad det än är.

Vad är Värmland för dig?
Värmland för mig är ett perfekt placerat län där man får ut så mycket av Sverige man kan önska. Natur, stadsliv, handel. Men utan bruset och bullret från en storstad. Jag är inte från Värmland utan från Ale, norr om Göteborg men jag trivs extremt bra här.

Vad får man inte missa om man är i stan?
Det skulle nog vara stan själv. Jag tycker Karlstad är bra på att ”dekorera” staden med blommor, träd, vägar etc.

Vem tycker du att vi ska skicka stafettpinnen vidare till och varför?
Jeanette Olofsson. Hon driver en fotvårdsklinik och jag yycker hon har en intressant story.