Karlstad kallar-profilen: Linnea Juhlin

Karlstad kallar-profilen: Linnea Juhlin

Det är coronatider och det mesta står stilla just nu. Men trots social distansering och restriktioner, eller kanske just på grund av social distansering och restriktioner, så vill Karlstad kallar lära känna er bättre. Därför kommer vi framöver kontinuerligt att lyfta fram människorna som bor i Värmland.

Den här veckan lär vi känna innebandyspelaren och transportledaren, Linnea Juhlin!

Namn:  Linnea Juhlin   

Ålder: 27

Bor: Karlstad 

Gör: Transportledare/innebandyspelare

Beskriv dig själv med tre ord: Tävlingsinriktad, omtänksam, envis

Vad är det bästa med ditt jobb? Det bästa med mitt jobb som transportledare är variationen, det är alltid nya flöden som ska transporteras som jag ska lösa på bästa sätt. Sen fungerar det väldigt bra tillsammans med innebandyn, som tar väldigt mycket tid.

Vilken är den största utmaningen med ditt jobb/utbildning?Utmaningen är att hela tiden hitta den mest ekonomiska och miljövänliga lösningen för att göra våra kunder nöjda. Det är också en utmaning att få ihop jobb och innebandy på ett bra sätt. Innebandyn är väldigt viktig för mig och det är viktigt att både jobb och innebandy funkar ihop.  

Vad är ditt största mål för 2020? Har kanske inget direkt mål uppsatt men jag har en vision om att jag ska bli tränare i framtiden. Så att fortsätta med utbildningar för att i slutändan bli tränare är en målsättning.  

Hur ser en vanlig vardag ut för dig? En vanlig dag så vaknar jag 07.00, åker till jobbet och jobbar till ca 16.30. Efter att ha jobbat så byter jag om och åker till träningen, sen direkt hem för att äta och sen sova. Så veckorna går väldigt snabbt och under säsong så vet man vad man ska göra i princip varje dag.  

Vad gör du helst en ledig dag? Just nu har jag kommit igång med golfen igen, så det hade jag nog gjort om det är fint väder. Gå en runda med vänner eller familj är alltid härligt.   

Berätta om ditt största intresse. Det måste vara idrotten, all idrott i princip. Innebandyn är väl den jag är mest intresserad av och det är väl för att jag själv är aktiv spelare på elitnivå. Men jag kollar alla matcher jag kan och följer både dam och herr så jag har full koll för det mesta. 😊

Sedan är jag dokumentärnörd och har sett de flesta dokumentärerna man kan ha sett. 

Foto: Anders Andersson

Har du någon udda talang? Oj, den här är svår. Vet inte om jag har nån som är direkt udda. Talang för hemmagjord tomatsås kanske, haha. 

Vad är Värmland för dig? Värmland är hemma och natur. Jag känner ett annat lugn när jag är i Värmland, luften känns lite renare och fräschare på något vis. 

Vad får man inte missa om man är i din stad? Mariebergsskogen, fin vandringsled och så mysigt med djuren ☺️ 

Vem skulle du vilja var Karlstad kallar-profil nästa gång? 
 Oj, vad svårt. Karin Ullén kanske! 😊

Blogg
Magnus Skoglund

Fråga poddgästen!

På tisdag gästar musikskribenten, konstnären, löparen, läraren, herregud ALLKONSTNÄREN Jesper Löfvenborg, vår podcast! Det ser jag fram emot! Ös på med frågor i DM eller

Läs blogginlägget »