Karlstad kallar-profilen: Karin Ullén

Karlstad kallar-profilen: Karin Ullén

Karlstad kallar vill lära känna er bättre och därför kommer vi framöver kontinuerligt att lyfta fram människorna som bor i Värmland.

Den här gången tog vi pulsen på Karin Ullén, Dejes stolthet och multitalang som firat stora idrottsliga framgångar i både Carlstad Crusaders och Helltons färger – och som numera oftast finns att finna i crossfitlokaler!

Namn: Karin Ullén.

Ålder: 28 år.

Bor: Hagaborg i Karlstad

Gör: Studerar ekonomi på Karlstads Universitet.

Beskriv dig själv med tre ord: Glad, tävlingsmänniska, ödmjuk. 

Vad är det bästa med ditt utbildning?

Att jag får en bred utbildning som ger mig massor av möjligheter till jobb i framtiden. 

Vilken är den största utmaningen med din utbildning?

Just nu är det att behålla disciplinen eftersom jag läser kurser endast på distans. 

Vad är ditt största mål för 2020? 

Mitt mål är att bli klar med skolan och hitta ett jobb. Innan allt med covid-19 kom så var såklart siktet inställt på att försöka ta ett tredje SM-guld i amerikansk fotboll. 

Hur ser en vanlig vardag ut för dig?

Den består ofta av att coacha ett morgonpass 06.30 på Crossfit LBK, sedan tränar jag med några kompisar. Därefter tar jag mig hem och pluggar. Efter det blir det ofta ett andra träningspass, en promenad eller liknande på kvällen. Därefter är det middag, lite fix & trix hemma och vid 22.30 är det dags att sova. 

Vad gör du helst en ledig dag?

Helst så tränar jag, sedan träffar jag gärna familj & vänner, äter lunch och solar. Brorsans lilla pojk är en favorit som jag mer än gärna myser och härjar lite med😀. 

Berätta om ditt största intresse.

Mitt största intresse är och har alltid varit idrott. Jag har främst sysslat med handboll och fotboll, men de sista två-tre åren har jag upptäckt amerikansk fotboll och crossfit. Utöver det har jag testat på simning.

Det har varit en stor del av mig sedan jag var fem år och lagidrott är det som format mig till den jag är idag. Genom idrotten har jag fått vara med om mina bästa och tuffaste stunder, samt träffat i princip alla mina närmsta vänner. 

Har du någon udda talang?

Jag vill ju själv påstå att jag är rätt bra på att laga mat (jag sa ju att jag var ödmjuk👆🏼😂). 

Vad är Värmland för dig?

Det är hemma. Jag är uppväxt på en liten gård utanför Deje tillsammans med mina föräldrar och syskon. När jag flyttade därifrån hamnade jag på Norrstrand i Karlstad. 

Vad får man inte missa om man är i din stad?

När man är i Karlstad får man inte missa att köpa sig en kaffe och strosa runt efter älven. 

Vem skulle du vilja var Karlstad kallar-profil nästa gång? 

Det finns ju många spännande typer, men det kanske är kul att byta några ord med Maciej Szwoch, Daria Jodat eller Cecilia Östlund.