FUNKISLIV ParaMe vill få fler funktionsvarierade aktiva

FUNKISLIV ParaMe vill få fler funktionsvarierade aktiva


Parasport Sverige lanserar nu Para-Me.se, en webbplats som ska främja möjligheterna till ett fysiskt aktivt liv för personer med funktionsvariationer. Här kan användarna genom några enkla knapptryck hitta föreningar som erbjuder idrott och andra fysiska aktiviteter. Målet med sidan att få in fler människor i aktivitet – och göra informationssökandet enklare.

– Även om många föreningar erbjuder aktiviteter för personer med funktionsnedsättning så når informationen inte alltid fram, främst för att det har saknats en samlad plats som är enkel att navigera sig fram på, säger Åsa Llinares Norlin, ordförande för Parasport Sverige, i ett pressmeddelande.

Från och med idag kan de som går in på sidan hitta information om mer än 60 olika idrotter, och arrangörerna bakom aktiviteterna. Föreningar och organisationer som aktivitet för målgruppen är välkomna att registrera sig. Det är kostnadsfritt och det krävs inte att man är medlem i Svenska Parasportförbundet.

Klicka här för att gå in på ParaMeBlogg
Magnus Skoglund

Fråga poddgästen!

På tisdag gästar musikskribenten, konstnären, löparen, läraren, herregud ALLKONSTNÄREN Jesper Löfvenborg, vår podcast! Det ser jag fram emot! Ös på med frågor i DM eller

Läs blogginlägget »