Funkisliv och Karlstad kallar blir ett

Funkisliv och Karlstad kallar blir ett

Jag har tänkt tanken länge, den att det är jävligt märkligt att mina två plattformar inte finns under samma paraply. Funkisliv (med fokus på funkisfrågor) och Karlstad kallar (med fokus på lättsam underhållning i vår lokala ostkupa) borde såklart bli ett. För så mycket har jag lärt mig under mina år som skribent och som engagerad inom paraidrotten: Man är inte bara intresserad av funkisfrågor ifall man har en funktionsvariation. Och om man inte har en funktionsvariation så skadar det tamejfan inte att få perspektiv och att lära sig mer om bemötandefrågor, inkludering, tillgänglighet, psykisk ohälsa et cetera.

Just därför så kommer ni från och med den 1 oktober att mötas av en ny bubbla där allting blandas. Skriver man in funkisliv.se så kommer man till samma sida som om man skriver om karlstadkallar.se så det kommer inte bli mer komplicerat än nu.

Jag hoppas att ni hänger på, trots, eller kanske på grund av, förändringarna.

Mvh,

Magnus