Funkisliv och Karlstad kallar blir ett

Jag har tänkt tanken länge, den att det är jävligt märkligt att mina två plattformar inte finns under samma paraply. Funkisliv (med fokus på funkisfrågor) och Karlstad kallar (med fokus på lättsam underhållning i vår lokala ostkupa) borde såklart bli ett. För så mycket har jag lärt mig under mina år som skribent och som engagerad inom paraidrotten: Man är inte bara intresserad av funkisfrågor ifall man har en funktionsvariation. Och om man inte har en funktionsvariation så skadar det tamejfan inte att få perspektiv och att lära sig mer om bemötandefrågor, inkludering, tillgänglighet, psykisk ohälsa et cetera.

Just därför så kommer ni från och med den 1 oktober att mötas av en ny bubbla där allting blandas. Skriver man in funkisliv.se så kommer man till samma sida som om man skriver om karlstadkallar.se så det kommer inte bli mer komplicerat än nu.

Jag hoppas att ni hänger på, trots, eller kanske på grund av, förändringarna.

Mvh,

MagnusBlogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »