BLOGG Drömmen om vakuumburgarna

En gång i månaden står jag där, framför de vakuumförpackade hamburgarna. Jag klämmer, febrigt, med mina sjuka fingrar över plasten. Jag tänker på vad som händer med brödet när man mikrat den jäveln. Finns det dressing inuti? Kan man äta fyra, kanske framför tv-n? Är det lagligt? Jag tänker tillbaka på Kungsgatan. 28 kvadrat, en dröm och tomma kalorier.

Tillbaka till de tyska burgarna, om än snabbt. Jag slås av den låga köttröskeln, enkelheten till mättnad. Det är inte klokt. Det påminner om en tid med mindre kravbild. En ilning, en lustfylld sådan, sedan är jag åter i verkligheten. Femåringen rycker mig i knävecket och frågar om vad vi ska äta.

Sedan åker jag hem till Kroppkärr och äter broccolisoppa.

/Magnus

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »