FUNKISLIV ParaMe söker referensgruppsdeltagare

I början av september lanserade Parasport Sverige hemsidan ParaMe (www.para-me.se). Målet var få fler människor med funktionsvariationer att komma i aktivitet och i rörelse. Nu vill Parasport Sverige få hjälp med den fortsatta utvecklingen av sajten.

ParaMe har en referensgrupp bestående av personer i olika åldrar, av olika kön och med olika funktionsnedsättningar – en grupp som de nu vill ska växa.

I deras Facebookgrupp skriver de:

”Har du någon form av funktionsnedsättning och ser dig själv som en engagerad person som vill dela med dig av dina tankar, idéer och synpunkter? Tveka inte att skicka en intresseanmälan till oss. 🙌🏻

Deltagandet är ideellt och som en del av referensgruppen kommer du att få möjlighet att knyta kontakter, utbyta kunskaper och få nya perspektiv. Det kvittar var i landet du bor, i dessa tider håller vi mötena digitalt.

Nästa inplanerade referensgruppsmöte är kvällstid den 7 december 2020, och då ser vi gärna att du deltar. Vi planerar även ett par möten nästa år.

Du är varmt välkommen att skicka din intresseanmälan till parame@parasport.se.”

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »