INSIKTER FRÅN UTSIKTER Malte Hallquist möter Anders Lundin

INSIKTER FRÅN UTSIKTER Malte Hallquist möter Anders Lundin

Karlstad kallar vill lyfta det lokala och Malte Hallquist har en podcast som absolut förtjänar att lyftas! Den här veckan träffade han underhållaren och programledaren, Anders Lundin.

Klicka här för att lyssna på avsnittet

Vill ni hellre lyssna via Apple Podcasts så klickar ni här

Anders Lundin är en man som har fötterna på jorden och detta tack vare träskor i Farsta. Med sin musikalitet och sin rappa tunga gick med ett Glädjetåg via radio med stormsteg rakt in i TV-världen. Vi har sett honom som programledare i bl.a Melodifestivalen, Eurovision song contest, Robinson, Allsång på Skansen och nu Allt för Sverige. Han hinner också stå på scen, skriva låtar och driva sin podcast Svenska folkets historia. Men vad gillar han mest, när är hans som bäst och vad drömmer han om och vad kommer härnäst. Snart vet du.