INSIKTER FRÅN UTSIKTER Malte Hallquist möter Anders Lundin

Karlstad kallar vill lyfta det lokala och Malte Hallquist har en podcast som absolut förtjänar att lyftas! Den här veckan träffade han underhållaren och programledaren, Anders Lundin.

Klicka här för att lyssna på avsnittet

Vill ni hellre lyssna via Apple Podcasts så klickar ni här

Anders Lundin är en man som har fötterna på jorden och detta tack vare träskor i Farsta. Med sin musikalitet och sin rappa tunga gick med ett Glädjetåg via radio med stormsteg rakt in i TV-världen. Vi har sett honom som programledare i bl.a Melodifestivalen, Eurovision song contest, Robinson, Allsång på Skansen och nu Allt för Sverige. Han hinner också stå på scen, skriva låtar och driva sin podcast Svenska folkets historia. Men vad gillar han mest, när är hans som bäst och vad drömmer han om och vad kommer härnäst. Snart vet du.

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »