FUNKISLIV Direktsänd träning fortsätter i vår: “Gör skillnad”

Under våren, sommaren och hösten har Johanna Oskarsson, Eva Dahlberg och Henrik Berglund peppat och hjälpt oss att hålla i gång när pandemin har gjort det svårt. Träningspassen har direktsänds på Special Olympics Sveriges Facebooksida och lockat många tittare vid varje tillfälle.

Årets sista pass sänds under måndagen, men redan nu står det klart att det blir en fortsättning.
– Passen har stor betydelse i denna svåra tid då möjligheten till träning är begränsad. Vi vet att passen gör skillnad och bidrar till att fler personer rör på sig. Vår målsättning är att sprida passen ytterligare och få ännu fler personer att röra på sig tillsammans med oss, säger Hanna Isaksson, projektledare för ParaPepp, i ett pressmeddelande.

Första passet är planerat att sändas den 11 januari.

Länk: Special Olympics Sveriges Facebooksida

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »