Karlstad kallar-profilen: Josefin Hedlund

Karlstad kallar-profilen: Josefin Hedlund

Karlstad kallar vill lära känna er bättre och därför kommer vi framöver kontinuerligt att lyfta fram människorna som bor, eller har bott, i Värmland.

Den här gången tog vi pulsen på fotointresserade Josefin som tillbringar dagarna i sagolika Sunne och jobbar inom tryckeriindustrin!

Namn: Josefin Hedlund 

Ålder: 28 år

Bor: Sunne, Värmland.

Gör: Jobbar inom tryckeriindustrin. 

Beskriv dig själv med tre ord: 

Positiv, impulsiv och färgglad.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Mina kollegor! Och möjligheten att ta initiativ och vara en del i företagets framfart!

Vilken är den största utmaningen med ditt jobb? 

Ser inga utmaningar, bara möjligheter!

Vad är ditt största mål för 2020? 

Mitt mål med 2020 från början var att flytta till Karlstad, men när Corona kom så lades de planerna snabbt på is, tyvärr. 

2020 har gått på sparlåga och varit ett år i trötthetens tecken. Jag har verkligen insett hur viktigt de mest självklara saker faktiskt är, som att gå ut, få träffa sina vänner utan restriktioner och så vidare. Detta år har varit ett år där man valt att lägga mest fokus på hälsa och välmående, samt ta hand om sina nära och kära. 

Hur ser en vanlig vardag ut för dig?

Under veckodagarna är det jobb som gäller 7-16. Sedan är träningen en stor del av mitt liv. Jag lever ett väldigt aktivt liv och gillar inte att vara stillastående. På helgerna är jag sällan hemma, oftast ute och flänger, på road trips osv. Sedan lever jag livet med mina vänner och är lycklig över livet med min särbo. 

Vad gör du helst en ledig dag?

Börjar oftast alltid med en lååång frukost. Frullen är den bästa måltiden på hela dagen! Sedan kan det vara alltifrån träning, utflykter och testa nya saker, till sena kvällar och bara umgås.

Berätta om ditt största intresse.

Jag är en person med många intressen. Fotografering är en stor passion. På sommaren åker jag wakeboard vid varje tillfälle som ges och på vintern hittar du mig i backen på mina twintip⛷. Jag är en sådan allätare som gärna varvar med många olika intressen. En rastlös själ som behöver få sitt helt enkelt! ☺️

Har du någon udda talang?

Hm. Har ett ganska bra sifferminne och framförallt visuellt minne. Registreringsskyltar och mobilnummer har alltid varit mina bästa områden 😂

Vad är Värmland för dig?

Värmland för mig är home sweet home. Jag har flyttat ifrån Värmland ett antal gånger, men kommit tillbaka lika många gånger. Jag har bott i USA och Norge, men av någon anledning så hamnar jag alltid i Värmland igen. 

Vad får man inte missa om man är i din stad?

Sagolika Sunne är bäst på sommaren. Denna by upplevs bäst till sjöss enligt mig. På en wakeboard, en vattenskoter, eller iväg på en lunch vid Frykens pärla i Lysvik till exempel, som har ett fantastiskt läge som man lätt glömmer av. 

Jag är egentligen ingen småstadsbrud, så mitt mål med 2021 är att flytta till Karlstad. 

Vem skulle du vilja var Karlstad kallar-profil i framtiden? 

Lucas Ferreira.