FUNKISLIV Digitala hälsomöten våren 2021

FUNKISLIV Digitala hälsomöten våren 2021

Under våren kommer Parasport Värmland med stöd av Region Värmland erbjuda tolv vuxna personer med rörelsenedsättning att delta i tio digitala hälsomöten.

Genom detta initiativ vill de möjliggöra att kunna umgås på ett säkert sätt för att minska ensamhet. De vill även ge möjlighet till ett kortare digitalt träningspass som en del av hälsomötet.

Mötena kommer genomföras via den digitala plattformen Teams som finns gratis att ladda ned. Träffarna kommer att ske dagtid på onsdagar och pågå i ca:1,5 timme. Lena Käld Palmer kommer att leda träffarna med hjälp av Jan Thorin. Ni som deltagare kan påverka träffarnas innehåll. Det är gratis att delta, men arrangörerna hälsar att de vill att de anmälda ska göra sitt yttersta för att delta på så många träffar som möjligt.

Frågor besvaras av Lena eller Janne. Helst via mejl, men telefon fungerar med:

Lena Käld Palmer: lena.kald.palmer@parasport.se Tel: 070-5614240

Jan Thorin: jan.thorin@parasport.se Tel: 010-4764773 (ej sms)

Anmälan:    SENAST DEN 1 FEBRUARI 2021 till jan.thorin@parasport.se Uppge ”digitala hälsomöten för rörelsenedsatta” i anmälan, samt för- och efternamn, mejl, telnr, rörelsenedsättning och ålder.

Blogg
Magnus Skoglund

Fråga poddgästen!

På tisdag gästar musikskribenten, konstnären, löparen, läraren, herregud ALLKONSTNÄREN Jesper Löfvenborg, vår podcast! Det ser jag fram emot! Ös på med frågor i DM eller

Läs blogginlägget »