Karlstad skryter, del 1

Karlstad skryter, del 1

Med Karlstad skryter så får man ta plats och slå sig självt på bröstet lite, något som kan behövas i dessa svåra tider. Har ni något ni vill skryta om? Hör av er till oss EFTER att ni läst några favoriter som kommit in under veckan! Ni får såklart vara anonyma!

Min kompis erbjöds 200 kameler för mig när vi reste runt i Marocko, pga jag var ”good size”

En Paradise hotel-deltagare sa en gång ”Fan, det måste vara svinsoft att vara assistent åt dig” på krogen.

Jag var i Göteborg 2002 strax innan VM i fotboll började. Hade för dyra pengar klippt och färgat samma tuppröda mohikanfrilla som Fredrik Ljungberg hade.En äldre dam skulle gå över vägen men bilarna stannade inte för henne. Jag visade som vanligt civilkurage och frågade om jag fick hjälpa henne över vägen. Ett erbjudande hon tackade ja till. Tog henne under armen och gjorde stopptecken till bilarna. De stannade!!!På andra sidan vägen tittade hon noga och storögt på mig och sa ”Det är ju du”. Svarade ”Ja, det här är jag”. Då klappade hon mig på kinden och sa ”Lycka till i fotbolls-VM”.Jag förstod vem hon tänkte på, men ville inte såra henne utan svarade ”Tack så mycket. Det kommer gå bra”.

Jag har trollat för Joe Labero på Kastrups flygplats…väldigt magiskt! Han skakade dock bara på huvudet och gick därifrån. 🤷🏼‍♀️

Jag har spelat blockflöjt för kungen.

Blogg
Magnus Skoglund

Fråga poddgästen!

På tisdag gästar musikskribenten, konstnären, löparen, läraren, herregud ALLKONSTNÄREN Jesper Löfvenborg, vår podcast! Det ser jag fram emot! Ös på med frågor i DM eller

Läs blogginlägget »