Utställning på Värmlands Museum: Om självbestämmande och rätten till egna val

Just nu kan man, i fönstren mot Museiparken, ta del av utställningen Om självbestämmande och rätten till egna val. Bakom utställningen står Liv Johansson och Hilma Wikström från Empowerment UF (som nyligen gästade vår podcast).

På lördag kl 13 deltar Emmie och Gry som syns i utställningen i en livesändning på Facebook, arrangerad av Empowerment UF som även står bakom utställningen på museet.

Gry drömmer om att i framtiden jobba på frisörsalong i Örebro. Foto: Malin Stolt

Övriga gäster är Ida Hallquist, skådespelerska/artist, Irene Johansson, professor i fonetik och specialpedagogik samt Christer Johansson, ICA-handlare.

Länk till evenemanget

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »