Karlstad kallar-profilen: Andrea Meyer

Karlstad kallar-profilen: Andrea Meyer

Karlstad kallar vill lära känna er bättre och därför lyfter vi kontinuerligt fram människorna som bor, eller har bott, i Värmland.

Den här gången tog vi pulsen på mäklarassistenten och trampolinfantomen, Andrea Meyer!

Namn: Andrea Meyer

Ålder: 32 år

Bor: Villa i Kil

Gör: Jobbar som Mäklarassistent på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Karlstad.

Beskriv dig själv med tre ord:

Ambitiös, energisk och positiv. 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Variationen! Min roll är väldigt central och jag gör lite av allt i bobutiken kan man säga. Jag får vara spindeln i nätet helt enkelt vilket passar mig fantastiskt bra har jag märkt! 

Vilken är den största utmaningen med ditt jobb?

Jag är relativt ny i rollen så just nu skulle jag säga att den största utmaningen för mig är att vara ny på jobbet.
Jag vill gärna kunna allt på en gång så att jag kan vara det stöd som mina kollegor behöver, ge proffsig och kvalitativ service till våra kunder och leverera effektivt och bra resultat.

Vad är ditt största mål för 2021? 

Oj, vilken bra fråga! Om jag ska svara ur ett personligt perspektiv så tänker jag att mitt största mål för 2021 är att lyssna mer inåt, på mig själv. Att våga vara mer av mig själv och inte bry mig så mycket om vad andra tycker och tänker. Jag älskar att leva och jag ska ta vara på det (och framförallt bort med negativa energitjuvar)!

Hur ser en vanlig vardag ut för dig?

Jag går upp runt 06.00 på morgonen, jag har märkt att jag får som mest energi för dagen när jag går upp tidigt. 
Kommer in på kontoret, knäpper igång datorn och sedan går det oftast i ett efter det. Mitt huvudansvar är att stötta och avlasta fastighetsmäklarna i deras vardag. Administrera före, runt om och efter försäljningen, ha kontakt med bankerna inför tillträden och se till att våra kunder blir omhändertagna när de besöker eller kontaktar oss via telefon eller dator. Syr även ihop våra sociala medier.

Vad gör du helst en ledig dag?

En ledig dag ligger jag gärna länge i sängen. Äter en lång och rejäl frukost, gärna äggröra, bacon, någon god macka, yoghurt och juice. 

Jag tränar också gärna, löpning är en favorit men ett gympass med eller utan vikter är också härligt. Och padel – det har jag blivit riktigt biten av (när corona tillåter)!  

Just nu i de här tiderna blir det en hel del grillat ute i skog och natur också, det är ju lite av tjusningen med Värmland måste jag säga! 

Berätta om ditt största intresse.

Ett av mina största intressen är att resa och uppleva mat och olika kulturer. Det är bland det bästa jag vet!

Har du någon udda talang?

Jag kan volta och skruva från trampolin. 

Vad är Värmland för dig?

Värmland är hemma för mig! Det är också förknippat med skog, vacker natur och mysiga små smultronställen där man kan bada på sommaren. 

Och så Karlstad förstås som ligger mig varmt om hjärtat. Fina Klarälven som rinner genom staden, restauranger och uteställen runt om torget och hamnen. Det är en riktig sommarstad! 

Vad får man inte missa om man är i din stad?

Oj, det finns så mycket fint att se och göra, men om jag ska välja ut några godbitar så är det att ta en promenad eller åka båtbuss längs med kanalen och en tur förbi Jäverön, passar för både vuxna och barn.
Bada från klipporna ute på Skutberget eller varför inte från idyllen Räggårdsviken på Hammarö. Kvällstid får man inte missa att käka på någon av Karlstads alla restauranger. Inre hamn är en favorit på sommaren. 

Ett tillägg eftersom jag bor i Kil så vill jag såklart nämna att Fryksta Höjda är ett fint utflyktsmål likväl en solig vårdag som på en krispig vinterdag!

Vem skulle du vilja var Karlstad kallar-profil i framtiden? 

Sandra Sundbäck, Anna Maria Forsberg, Pauline Grindvall.