Hitta stilen med Lina

Är du som jag, alltså så hopplös på kläder att du måste muta din sambo med bag-in-box-vin för att hon ska stanna kvar? Eller behöver du bara lite småtips, färganalys och en inventering och uppgradering av din garderob av en stylist för att hitta just din stil?

Framöver kommer Lina Baldebo från Linas stil att med jämna mellanrum hjälpa våra läsare att bli sina bästa klädmässiga jag. Vill ni få en digital träff med Lina så skickar ni in en helkroppsbild med ”ungefär så här brukar jag se ut”-tema. Berätta gärna även vilka färger ni gillar, vad ni absolut inte trivs i och ifall det är en vardags- eller festlook, eller kanske jobbstilen som ni vill ha hjälp med!

Mejla till hej@karlstadkallar.se så kanske det blir ni som får hjälp av Lina!

Klicka här för att komma till Linas stil på Instagram

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »