Hitta stilen med Lina

Hitta stilen med Lina

Är du som jag, alltså så hopplös på kläder att du måste muta din sambo med bag-in-box-vin för att hon ska stanna kvar? Eller behöver du bara lite småtips, färganalys och en inventering och uppgradering av din garderob av en stylist för att hitta just din stil?

Framöver kommer Lina Baldebo från Linas stil att med jämna mellanrum hjälpa våra läsare att bli sina bästa klädmässiga jag. Vill ni få en digital träff med Lina så skickar ni in en helkroppsbild med ”ungefär så här brukar jag se ut”-tema. Berätta gärna även vilka färger ni gillar, vad ni absolut inte trivs i och ifall det är en vardags- eller festlook, eller kanske jobbstilen som ni vill ha hjälp med!

Mejla till hej@karlstadkallar.se så kanske det blir ni som får hjälp av Lina!

Klicka här för att komma till Linas stil på Instagram

Reumatismmobbing

Reumatismmobbing på kontoret. Jag: Behöver ni en handmodell? Rövkollega: Ja. Jag: Jag kan ställa upp. Rövkollega: Nja, det går bra ändå.

Läs blogginlägget »

Mogen på klassträff

På klassträff. Läraren pratar om att de har pratat mycket om koranbränningar. Därefter pratar de om vikten att läsa tillsammans med sina barn. Läraren säger:

Läs blogginlägget »