Podcastvärlden växer

Podcastvärlden växer

Karlstad kallar älskar podcaster och glädjande nog växer poddfamiljen hela tiden! Jag vill tipsa om två nystartade sådana som vi i alla fall har haft en LITEN del i och som vi vill rekommendera!

Foto: Sean Lewthwaite

I podcasten Fairway w/ Olsson & Blixt vill Jenny Larsdotter Olsson och Hammarö-dottern Caroline Blix lyfta golfen på ett nytt sätt för att attrahera såväl den nyfikne likväl som den initierade golfaren. I podcasten får lyssnarna ta del av tips och verktyg till hur golfen kan vara ett sätt att utvecklas både personligt och professionellt, de får upptäcka spännande platser och möta inspirerande gäster i utvecklande samtal om allt från hälsoaspekter och personlig stil till hur man kan utvecklas som person.

Foto: Kim Rangberg Skanslie

Vi tycker även att ni ska lyssna på musikerna Simon & Frippes podcast. Varje vecka blandar de anekdoter från turnébussen med prat, spel, intervjuer mer branschkollegor och annan ”brôte” som de uttrycker det!.

Vill ni lyssna på poddarna så hittar ni båda två uppe på den rullande bannern ovan.

Blogg
Magnus Skoglund

Fråga poddgästen!

På tisdag gästar musikskribenten, konstnären, löparen, läraren, herregud ALLKONSTNÄREN Jesper Löfvenborg, vår podcast! Det ser jag fram emot! Ös på med frågor i DM eller

Läs blogginlägget »