BLOGG Magnus: Världens sämsta bilförare

BLOGG Magnus: Världens sämsta bilförare

Världens sämste bilförare har trots två rutor problem att få in bilen. Han vrider, rattar, huvudet går som en tennisdomares. Sen full fart, bakåt. Jag stannar upp, jag ser vart det barkar, bokstavligen. Tittar häpet när han i uppskattningsvis 25 kilometer/h backar bakåt. Det temporära staketet är maktlöst mot krafterna. Allt faller bakåt i en mäktig duns. Staketet är nu bara en hög. Det är en otrolig scen.

Världens sämste bilförare kommer ut. Han ser obekymrad ut över kaoset han just skapat. Han kliver ur bilen. Bakändan är en meter utanför normen. Det rör honom inte i ryggen. Snabb okulärbesiktning av bilen. Han går bort till staketet. Tittar, verkar tänka ”det där var väl rimligt”. Sen rätt in för att handla

Det kunde varit jag, BORDE. Men så är faktiskt inte fallet. Jag känner mig märkbart lättad när jag åker därifrån – av många anledningar.

Reumatismmobbing

Reumatismmobbing på kontoret. Jag: Behöver ni en handmodell? Rövkollega: Ja. Jag: Jag kan ställa upp. Rövkollega: Nja, det går bra ändå.

Läs blogginlägget »

Mogen på klassträff

På klassträff. Läraren pratar om att de har pratat mycket om koranbränningar. Därefter pratar de om vikten att läsa tillsammans med sina barn. Läraren säger:

Läs blogginlägget »