BLOGG Magnus: Världens sämsta bilförare

Världens sämste bilförare har trots två rutor problem att få in bilen. Han vrider, rattar, huvudet går som en tennisdomares. Sen full fart, bakåt. Jag stannar upp, jag ser vart det barkar, bokstavligen. Tittar häpet när han i uppskattningsvis 25 kilometer/h backar bakåt. Det temporära staketet är maktlöst mot krafterna. Allt faller bakåt i en mäktig duns. Staketet är nu bara en hög. Det är en otrolig scen.

Världens sämste bilförare kommer ut. Han ser obekymrad ut över kaoset han just skapat. Han kliver ur bilen. Bakändan är en meter utanför normen. Det rör honom inte i ryggen. Snabb okulärbesiktning av bilen. Han går bort till staketet. Tittar, verkar tänka ”det där var väl rimligt”. Sen rätt in för att handla

Det kunde varit jag, BORDE. Men så är faktiskt inte fallet. Jag känner mig märkbart lättad när jag åker därifrån – av många anledningar.

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »