Karlstad kallar-profilen: Linnéa Sundholm

Karlstad kallar-profilen: Linnéa Sundholm

Karlstad kallar vill lära känna er bättre och därför lyfter vi kontinuerligt fram människorna som bor, eller har bott, i Värmland.

Den här gången lär vi känna den handbollsspelande servicekonsulenten och mello-oraklet, Linnéa Sundholm!

Namn: Linnéa Sundholm 

Ålder: 23

Född i: Forshaga 

Bor numera i: Skara

Gör: Spelar handboll och jobbar som servicekonsulent. 

Beskriv dig själv med tre ord:

Omhändertagande, envis, spontan. 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att det funkar så bra att kombinera med handbollen. Det är väldigt flexibelt och inte så fysiskt ansträngande och man kan styra över sin egen dag hyfsat mycket! 

Vilken är den största utmaningen?

Det är väl just att jobba heltid och sen åka direkt till sitt andra ”jobb”. Är väl inte så praktiskt i längden att jobba heltid och samtidigt elitsatsa. Det krävs en del planering för att det ska gå ihop! 


Foto: Viktor Ljungström

Vad är ditt största mål för 2021?

Att hålla mig hel och frisk och fortsätta utvecklas både som handbollsspelare och som person måste jag nog säga. 

Hur ser en vanlig vardag ut för dig numera?

Jag jobbar 07.00-16.00 varje dag, åker sedan direkt till hallen för träning. Efter den brukar jag antingen umgås med dem i laget och äta något gott och kolla någon handbollsmatch, eller så åker jag hem och tar det lugnt bara. Har precis funnit mig en ny hobby i att måla akvarell så det blir en del av det för tillfället med! 

Vad gör du helst en vanlig dag?

En ledig dag vill jag gärna hitta på något, t.ex. spela padel eller åka och shoppa och äta någon god mat någonstans. Eller så tycker jag om att bara ta det lugnt och njuta av att vara ledig haha. Fixa och pyssla hemma med olika saker t.ex.! 

Berätta om ditt största intresse.

Mitt största intresse är ju såklart handbollen och träning i stort, men utöver det brinner jag mycket för allt som har med djur att göra och det är något jag gärna jobbar med i framtiden! 

Har du någon udda talang?

Jag kan nog de flesta mello- och Eurovisionlåtarna om någon skulle utmana mig. 

Vad är Värmland för dig?

Värmland är alltid hem för mig och där jag vet att jag vill bilda familj och stadga mig. Sen är alla EPA-traktorer alltid en bonus.🥰 

Vad får man inte missa om man är i din stad?

Att kolla på handboll!!! När det nu tillåts, har ju hört rykten om att publiken i Skara är något man inte vill missa, i och med att det är en mindre stad och så många som är intresserade utav handbollen här. Sedan ska man testa äta burgare på Munken. Riktigt bra hamburgare! 

Vem skulle du vilja var Karlstad kallar-profil i framtiden?

Kanske Lotta Kulju om hon inte varit med förr, kan vara kul att få veta hur hennes år i Boden har varit och hur hon trivs med allt där!