FUNKISLIV Ebba Årsjö är Årets stjärnskott

Radiosportens pris Årets stjärnskott inom paraidrotten går den här gången till alpinesset Ebba Årsjö.

Radiosportens motivering lyder: ”Som helt ny inom parasporten har hon slagit igenom på absolut högsta nivå. Efter fyra Europacupsegrar under debutsäsongen kom det definitiva genombrottet under 2020 med dubbla segrar i världscupen. Radiosportens pris till Årets Stjärnskott inom paraidrotten tilldelas 2020 alpina utförsåkaren Ebba Årsjö.”

– Det är väldigt stort det här. Jag känner lite: ’förtjänar jag det här?’. Mina vinster i super-G har varit säsongens höjdpunkt och i Paralympics (2022 i Peking) drömmer jag om medalj – minst en – om jag ska vara ärlig”, säger Årsjö till Radiosporten

Ebba prisas med diplom, ära och 10 000 kronor i träningsbidrag.

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »