BLOGG Magnus: ÖPPET BREV TILL VÅRA SENIORER (JA, ALLA)

Jag var precis på Lidl och handlade en märklig lunch eftersom min sambo mot slutet har klappat mig på magen och lett hånfullt. Det hör dock inte hit.Det jag reagerade på var obryddheten som främst många av våra seniorer uppvisar numera. Varför går ni med munskydd och plasthandskar om ni ändå ska gå in under andedräkten på mig vid frysdisken? Jag tänker speciellt på dig, Tant Gräddelin, som kom nära mig som få andra kvinnor varit nära. Med din utstyrsel hade du kunnat köra bed & breakfast på kärnreaktor 4 i Tjernobyl, men tänk för fan på oss andra med.

Jag fick ta en cigarett när jag väl satt i bilen igen – och jag röker inte ens.

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »