Karlstad kallar-profilen: Linda Orebjörk

Karlstad kallar-profilen: Linda Orebjörk

Karlstad kallar vill lära känna er bättre och därför lyfter vi kontinuerligt fram människorna med anknytning till Värmland.

Den här gången lär vi känna den minst sagt mångsidiga bankkvinnan och fikakonnessören, Linda Orebjörk.

Namn: Linda Orebjörk

Ålder: 26 ( iallafall i någon dag till, så jag håller fast vid denna siffran så länge jag kan ) 

Bor: Karlstad

Gör: Jobbar på bank och instruerar i Les Mills Bodyjam 💃

Beskriv dig själv med tre ord:

Ambitiös, sprallig och snäll.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det är så olika, jag jobbar ju på bank men har en examen i juridik, men jag är också utbildad frisör och instruktör… Det kan låta lite spretigt, men en gemensam sak är att man får jobba med människor på olika sätt, på olika sätt hjälpa och förändra människors liv. Det hjälper en själv att få perspektiv och se livet på ett annat sätt. Jag ångrar inte en sekund att jag har utbildat mig inom såpass olika områden! 

Vilken är den största utmaningen?

Att bara ha 24 h på dygnet, haha! Jag hade mer än gärna utökat de timmarna så att man hann med mer under en dag! 

Vad är ditt största mål för 2021? 

Mitt största mål under 2021 är personlig utveckling. Detta året vill jag bli den bästa versionen av mig själv, hur klyschigt det än låter, så här är det fokus på kost, träning, det som ger mig energi osv. 

Hur ser en vanlig vardag ut för dig?

En vanlig dag så går jag upp runt klockan 06.00. Jag gör frukost samtidigt som jag packar dagens matlådor. Efter detta bär det av mot jobbet 8.00-16.30. Därefter brukar jag cykla direkt till gymmet så att det är gjort. Om det finns tid över träffar jag gärna vänner på kvällarna och kollar serier och dricker massa té. Det är vardagslyx för mig! 

Vad gör du helst en ledig dag?

En ledig dag spenderar jag gärna ihop med vänner eller familj. Fika är en av mina största svagheter, älskar all typ av fika, så får jag välja så sitter man gärna i solen någonstans med en kopp kaffe i ena handen och en stor saftig bulle i andra. Då mår man! Självklart försöker jag även en ledig dag att verkligen få in ett bra gympass. Jag upplever att jag blir mer effektiv på lediga dagar då jag inte har några ”måsten” innan eller efter gymmet. 

Foto: Oliver Ellström

Berätta om ditt största intresse.

DANS, alla dagar i veckan. Jag är ganska kreativ av mig, så även skissa och rita kan jag göra ibland. Men absolut dans, och att man får jobba som dansinstruktör är rena rama drömmen för mig som dansat sen jag var fyra år! 

Har du någon udda talang?

Bra fråga, men jag är nog ganska talanglös, men jag är bra på annat sätt, haha!  

Vad är Värmland för dig?

Värmland är hemma, det är här mina vänner och familj finns. Det är trygghet och värme. ❤️ 

Vad får man inte missa om man är i din stad?

Artisan och Barón (ja, jag älskar att äta)! 

Vem skulle du vilja var Karlstad kallar-profil i framtiden?

Jag tycker ni borde lyfta Oliver Ellström som tagit de fantastiska bilderna ni ser här i inlägget. Han har mycket häftiga bilder som skulle vara värda att delas inför en större publik!