Karlstad kallar-profilen: Josefin Bergwall

Karlstad kallar-profilen: Josefin Bergwall

Karlstad kallar vill lära känna er bättre och därför lyfter vi kontinuerligt fram människorna med anknytning till Värmland.

Den här gången lär vi känna Skoghalls IBK-trotjänaren och sushi-konnässören, Josefin Bergwall!

Namn: Josefin Bergwall

Ålder: 23 (1997)

Född i: Karlstad

Bor numera: Hammarö

Gör: Studerar till idrotts- och hälsocoach på Karlstad Universitet

Beskriv dig själv med tre ord: OTROLIGT rolig, energisk & pålitlig

Vad är det bästa med din utbildning?

Det är såklart väldigt roligt. Idrott generellt är det bästa jag vet och varje delkurs är nyttig för mig både i kommande arbetsliv men och för mig personligen.

Vilken är den största utmaningen? Tålamod och koncentration skulle jag säga. Blir gärna snabbt klar med allting, samtidigt som jag har lätt för att ställa mig upp och sjunga till låten som spelas i hörlurarna.

Vad är ditt största mål för 2021?

Individuellt strävar jag alltid efter att bli den bästa versionen av mig själv. Rent sportmässigt med innebandyn vill jag såklart att vi ligger på playoff-platserna uppåt när juluppehållet startar.

Hur ser en vanlig vardag ut för dig?

Tränar gärna på förmiddagen så jag har det gjort, då brukar dagen gå lite enklare sen också. Just nu är jag mitt uppe i skrivandet av en B-uppsats så mycket tid går även till det.

Vad gör du helst en ledig dag?

I bättre tider umgås jag gärna med mina kompisar, äter sushi och njuter av tillvaron tillsammans. Är också ett fan av att åka på små roadtrips oavsett om det är till Göteborg för shopping eller till Värmskog för en klassisk räkmacka.

Berätta om ditt största intresse.

Förutom min givna kärlek för fysträning inkluderat intervaller och crossfitinspirerade styrkepass, tror jag inte någon säger emot mig när jag påstår att jag är Karlstads största sushifantast. Tror jag testat och älskar varenda bit i Karlstad.

Har du någon udda talang?

Jag lyckas alltid vinna på beerpong!

Vad är Värmland för dig?

Är uppväxt i Värmland och Värmland för mig kommer alltid vara ett hem. Släkten är utspridd på olika ställen och oavsett vilket håll man åker åt känns det alltid lite som hemma.

Vad får man inte missa om man är i din stad?

På fina Hammarö finns ju såklart Värmlands vackraste och en av Sveriges vackraste arenor, Hammarö Arena. Förutom det är Lillängshamnens fiskrökeri någonting som är otroligt lockande på somrarna, speciellt när man bara bor ett stenkast bort.

Vem skulle du vilja var Karlstad kallar-profil i framtiden?

Alexander Hellqvist aka Charlie Tennis.