Vänner för livet

Vänner för livet

Vänner för livet är en mötesplats i uppstart som drivs av studieförbundet ABF i samarbete med studieförbundet Vuxenskolan. Under våren erbjuder de ett brett program via mötesverktyget Zoom och Facebook.

Några höjdpunkter som väntar:

Digital bokcirkel – Kevinfallet

Kevinfallet var en av de mest uppmärksammade fallen i Sverige. Du kommer få läsa boken under maj månad och sedan delta i bokcirkelträff via zoom den 2 juni kl.18.00. Annika Karlsson, mamman till de dömda och senare frikända pojkarna medverkar tillsammans med författaren Andreas Slätt.Den 14 juni sänds bokcirkeln för alla som vill delta och då har du möjlighet att ställa frågor via chatt.

Datum: 2 juni kl. 18.00 – 19.15. Begränsat antal platser, anmäl dig redan idag!

Även 14 juni kl. 18.00 – 19.15

Vad har du i köket?

Inspireras till matglädje och laga mat tillsammans med Lena Hultin från programserien Halv åtta hos mig. Vad har du i köket? Det är ett enkelt sätt att börja, för det här med mat behöver inte vara krångligt, bara kul! Vi träffas i livesändning via Facebook gruppen Vänner för livet som du bjuds in till när du anmäler dig. Antalet platser är begränsat så anmäl dig redan idag!

Datum: 8 juni kl.18.00 – ca 20.00.

Hälsoinspiration

Hannah Fridh Johansson är verksam inom idrottssektorn och brinner för social hälsa.I fyra delar pratar vi om vad hälsa är och vad det kan vara. Hur vår hälsa förändras över tid, det omdebatterade ämnet kost. Fysisk aktivitet och vad Health related fitness innebär samt om det svåra med att omvandla kunskap till praktik.Vi kommer dessutom få träffa en seniorinspiratör inom träning.

Datum: 4 maj, 11maj, 18 maj och 25 maj kl. 9.30-10.30.

Om du har frågor kring projektet eller vill anmäla intresse så kan du ta kontakt med projektledare, Cecilia Grönkvist, cecilia.gronkvist@abf.se eller på telefon: 0790-66 46 79 

Klicka här för att anmäla dig

Blogg
Magnus Skoglund

Fråga poddgästen!

På tisdag gästar musikskribenten, konstnären, löparen, läraren, herregud ALLKONSTNÄREN Jesper Löfvenborg, vår podcast! Det ser jag fram emot! Ös på med frågor i DM eller

Läs blogginlägget »