FUNKISLIV Fredagsstudio med parasport

Svensk parasports förbundsmöte närmar sig och i samband med det så brukar samtalet vara många och konstruktiva. Nu bjuder Parasport Sverige in till en digital träff .

På fredag mellan 16.00 – 17.30 gästar människor från allt mellan idrottsgolvet på bygden till Riksidrottsstyrelsen högsäte.

Några ämnen som kommer avverkas:

Vi hör om pandemins effekter från Riksidrottsförbundets ordförande Björn Eriksson, Sveriges största Parasportförening FIFH Malmö samt om pandemi-motdragen – i digitala träningsupplägg – från både Värmland och riks.

Vi diskuterar parasportens förändringsresor som inkludering och – inte minst, med stundande RIM där frågan finns på agendan – kompetensstödets utveckling.
Diskussionen först med bred representation med gäster från bland annat simning, curling och Riksidrottsförbundets Stefan Bergh.

Vi pratar även med sponsorgurun Björn Stenvad, grundare av Rättighetsbyrån, om pandemins effekter på marknaden och hur det påverkar sponsormöjligheterna för idrotten.

Klicka här för att delta

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »