PODCAST Insikter från utsikter: Daniel Hallgren

PODCAST Insikter från utsikter: Daniel Hallgren

I vanlig ordning tipsar vi gärna om lokala guldklimpar – och Malte Hallquists podcast är onekligen en sådan. I dag släpptes ett nytt avsnitt.

Så här presenterar Malte dagens gäst:

Daniel hade 400 följare när videofunktionen kom på Instagram och han började göra små korta sketcher bara för att roa sina kompisar. Nu har han nästan 60 tusen följare, har gjort film med Ruben Östlund, Talkshow med Kristian Luuk, varit programledare för både Grammisgalan och Musikhjälpen och nu väntar en helt ny serie på SVT där han är involverad som både manusskrivare och skådis. Hur gick det till egentligen? Varför är musiker superhjältar och vad har han emot kroki? In och lyssna vet ja!

Klicka här för att lyssna