PODCAST Insikter från utsikter: Daniel Hallgren

I vanlig ordning tipsar vi gärna om lokala guldklimpar – och Malte Hallquists podcast är onekligen en sådan. I dag släpptes ett nytt avsnitt.

Så här presenterar Malte dagens gäst:

Daniel hade 400 följare när videofunktionen kom på Instagram och han började göra små korta sketcher bara för att roa sina kompisar. Nu har han nästan 60 tusen följare, har gjort film med Ruben Östlund, Talkshow med Kristian Luuk, varit programledare för både Grammisgalan och Musikhjälpen och nu väntar en helt ny serie på SVT där han är involverad som både manusskrivare och skådis. Hur gick det till egentligen? Varför är musiker superhjältar och vad har han emot kroki? In och lyssna vet ja!

Klicka här för att lyssna

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »