FUNKISLIV Amanda Malmberg: Min nya karriär

FUNKISLIV Amanda Malmberg: Min nya karriär

Från första början innan jag ingick i mitt varumärke som fotomodell, författare, föreläsare och inspiratör så var det först inte på tal om filmkarriär. Förrän jag får ett mail ifrån outlook av att man söker personer som vill berätta sin story från förr i tiden ifrån mentalsjukhusens tid o.s.v!

Jag hörde dock av mig till regissören och meddelade mitt största intresse av att vara med, sen efteråt blev jag känd efter min allra första utbildningsfilm inspelning. Som inspiratör/influencer så är detta väldigt stort och en spännande vändpunkt i mitt liv att själv få återspegla en så superviktig historia, gömma sig i en psuedonym. Vi föddes inte på institution! Vi föddes ut från våra mammors mage för vi visade dem våra perspektiv av världen och att få vägledning.

I skolan på KOMVUX får jag en artikel i från Sydsvenskan från min lärare att nu vill man göra en ny långfilm om experimenten. Att man nu söker skådespelare/skådespelerskor så samma dag hörde jag av mig till regissören för mitt starka intresse ! Vad hände sen ? Jo, en auditionfilm skulle det bli och jag och min kille blev utvalda.

Jag skulle få min allra första skådespel roll och nu är vi helt inne på slutet av projektet efter 3 & ½ veckas inspelning i Vänersborg! En resa att verkligen minnas och blicka tillbaka till för snart går det inte att få fler drömmar uppfyllda trots mitt fartfyllda liv. Nu fokuserar jag på att få karriär som skådespelerska och få vara med i fler filmer, vara på galor och få priser, åka på turnéer och fylla på med fler drömmar! Så man kan bara älska sin roll och arbetsuppgift som skådis.

Jag kan aldrig ta det lugnt i heller utan att jag bokar upp mig så jag kommer bli kontaktad av två filmproducenter för filmen Vi på Saltkråkan & Elouise X! Men mer om om detta kommer jag att berätta om till senare när det blir av såklart.

Idag blev jag intervjuad av Allers tidning om filmen, mer om min andra bok och diverse andra händelseförlopp i mitt fartfyllda liv! Nu känner man att jag är ännu mer i hetluften och njuter väl av kändisvärlden. Jag ska ändå berätta att jag har drömt om att få vara skådespelare och ge min fot in i filmbranschen, nu gör jag det möjligt med!