FUNKISLIV Webinar: Att (över)leva med ADHD den 25 augusti kl 19.00

FUNKISLIV Webinar: Att (över)leva med ADHD den 25 augusti kl 19.00

Lyssna på när Georgios Karpathakis Jaenson, grundare av Underbara ADHD, delar med sig av egna erfarenheter och upplevelser kring hur det är att växa upp och leva med adhd – utan att veta om det. Han berättar om ett liv och en skolgång som fullständigt havererar, alkohol- och narkotikamissbruk, självmordsförsök, åtskilliga polisanmälningar, en fängelsedom, familjens enorma betydelse och hur livet vände när han, 25 år gammal, diagnostiserades med adhd. Hur den brokiga resan till slut resulterade i en universitetsexamen, anställning på en av landets främsta PR-byråer och som föreläsare, prisad social entreprenör, Sommarvärd i Sveriges Radio P1 och författare av den bästsäljande boken Underbara ADHD – den svåra superkraften.

Klicka här för att komma vidare till webinaret