Karlstad kallar-profilen: Elsa Flodell

Karlstad kallar-profilen: Elsa Flodell

Karlstad kallar vill lära känna er – och därför lyfter vi varje vecka fram en ny person med anknytning till Värmland. Den här gången träffar vi den kaffeälskande, innebandyspelande och ressugna socionomen, Elsa Flodell!

Namn: Elsa Flodell

Ålder: 25 år

Född i: Jönköping, uppvuxen i Västerås

Bor numera: I Karlstad

Gör: jobbar som socionom

Beskriv dig själv med tre ord:

Social, glad och rastlös

Vad är det bästa med ditt jobb?
Att få vara med och förändra samt förbättra människors situation. Att få göra skillnad där det som mest behövs.

Vilken är den största utmaningen?
Att möta motstånd och få personer att samarbeta och jobba med oss istället för mot oss.

Vad är ditt största mål för 2021?
Att köpa hus!!! 

Hur ser en vanlig vardag ut för dig?
05.50 ringer klockan och jag frågar mig varje morgon varför jag gör detta mot mig själv (att gå upp så tidigt). Oftast snoozar jag för länge innan min hundvalp Charlie väcker mig med blöta pussar. Efter att jag har gått ut med honom så cyklar jag till gymmet. Sömnig som jag är så kör jag ett snabbt träningspass. Därefter cyklar jag till jobbet och dricker en stor kopp kaffe innan arbetsdagen börjar. Runt 17 tiden cyklar jag hem, kramar om min hund och sambo (om jag har tur och han ej är på jobbet). Efter lite lydnadsträning med hunden så åker jag antingen till Skoghalls Dams innebandyträning (då jag är lagledare) eller så umgås jag med vänner eller kikar på Idol och Bonde söker fru innan jag slocknar.

Vad gör du helst en ledig dag?

Är otroligt dålig på att inte planera mina dagar. Så oftast består dessa dagar av utflykter, fika, träning, go dryck och mat med familj eller vänner. Och självklart massa hundmys!

Berätta om ditt största intresse.
Om du skulle fråga mig för ett år sedan så hade jag sagt innebandy alla dagar i veckan. Nu säger jag resor, resor, resor. Älskar att resa, upptäcka och uppleva nya kulturer och platser. Att köra snöskoter och dyka är oxå jävligt skoj! 

Har du någon udda talang?
Jag kan dansa som en massaj. 

Vad är Värmland för dig?
Solstaden, dialekt som jag aldrig lär mig och glädje. Där man får kaffedoft varje morgon (älskart).

Vad får man inte missa om man är i din stad?
Att dricka Löfbergskaffe, ta en bulle på Artisan och strosa längs med Klarälven! 

Vem skulle du vilja var Karlstad kallar-profil i framtiden?
Sara Olsson, riktigt cool brud!