Karlstad kallar, John Moon och The B-Side Band

Karlstad kallar,

Kim Eliasson, AKA John Moon, som tillsammans med sitt band The B-Side Band äntrar Arenans scen på fredag.

Hur känns det inför spelningen? 

Det känns väldigt bra inför spelningen. Vi spelade på Bull Bar i slutet på juli och det var vår första spelning någonsin sådet här ska bli jättekul. 

Vad kommer ni bjuda publiken på? 

Vi kommer bjuda på allt mellan himmel och jord. Jag har släppt fyra EP:s så det kommer bli en greatest hits från dem. Dessutom kommer vi bjuda på en himla massa glädje. 

Hur mycket har ni längtat efter att få komma ut och spela igen? 

Eftersom det är vår andra spelning någonsin, och jag har format det här bandet i snart två års tid, så jag har längtat väldigt länge så det här ska verkligen bli helt underbart. 

Jag vet att era influenser bland annat är Tom Petty, Gyllene Tider och Foo Fighters. Vad är deras storhet – och hur kan man ana dem i er musik? 

Eftersom jag skriver pop/rock och rock musik så kan man ana trallvänliga melodier, det är där Tom Petty och Gyllene Tider kommer in i bilden. Sedan skriver jag lite ösigare rock och det är där Foo Fighters kommer in i bilden, kort sagt. 

När och var smäller det på fredag? 

Vi går på scenen klockan 19.15 på fredag, på Arenan i Karlstad. 

Följ John Moons resa här

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »