FUNKISLIV Åter dags för Funkismellon

Den 19 november är det dags för den sjunde upplagan av Funkismellon, en melodifestival för personer med funktionsvariationer. I år kommer showen vara digital.

Funkismellon arrangeras av Förvaltningen för sociala insatser i Örebro kommun. I ett pressmeddelande kan man läsa att 15 artister är med i startfältet och att flera dagliga verksamheter är med och jobbar med det förberedande arbetet eller är med som bakgrundsdansare i vissa nummer.

Juryn består av kända musik- och kulturprofiler från Örebro. Funkismellon har även ett nära samarbete med elever från det estetiska programmet på Karolinska gymnasiet, dansgruppen Tropical mix och koreografen Naomi Nzau.

Den 19 november kommer Funkismellon att livesändas på orebro.se/funkismellon.

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »