Da Buzz är årets ambassadörer för vardagshjältar

Nu är det dags för Karlstadsborna att nominera sina vardagshjältar. För tolfte året uppmärksammar Karlstads kommun verksamheter och personer som skapar livskvalitet för barn och unga i Karlstad.

Förutom Karlstads kommuns verksamheter är nomineringen öppen för ideella föreningar, organisationer och privatpersoner. Det är en tradition att kända Karlstadsprofiler är ambassadörer för vardagshjältar, och årets ambassadörer är Annika Thörnquist och Per Lidén från gruppen Da Buzz.
 – Att få vara med och synliggöra hjältar i Karlstad som gör det där lilla extra för våra barn och unga känns ärofyllt, man blir varm i hjärtat – vi är två stolta ambassadörer, säger Annika och Per i ett pressmeddelande.

Hjältar som gör skillnad

– Dagligen har vi vardagshjältar runt omkring oss som gör skillnad för våra barn och unga lite i det dolda och som är värda extra uppmärksamhet, säger Magnus Wallgren, samordnare för vardagshjältar.

Nomineringstiden är mellan 26 oktober – 7 november. Årets vardagshjältar presenteras vecka 49.

Blogg
Magnus Skoglund

Projekt tidning!

Sitter och planerar för vår tidning! Tio nummer ska vi släppa under 2023 och det känns spännande, roligt – och lite ångestfyllt på samma gång!

Läs blogginlägget »

Har vuxit upp

Jag gav precis mitt första fuck-finger i trafiken. Om du Nobelplans-ligist mot förmodan läser det här så kommer här en påminnelse om utfartsregeln: Utfartsregeln

Läs blogginlägget »
Blogg
Magnus Skoglund

Lösningsorienterad

Livesändning gällande eventuell stängning av Coop Kroppkärr (som gått knackigt ekonomiskt i flera år). En kvinna pratar oavbrutet, även när andra pratar – och jag

Läs blogginlägget »