Karlstad kallar-profilen: Linn von Bahr

Karlstad kallar-profilen: Linn von Bahr

Karlstad kallar vill lära känna er – och därför lyfter vi varje vecka fram en ny person med anknytning till Värmland. Den här gången träffar vi poddaren, PT:n, massören och grötentusiasten, Linn von Bahr!

Namn: Linn von Bahr

Ålder: 21 år

Född i: Karlstad 

Bor numera: Linköping

Gör: Jobbar som personlig tränare online där jag hjälper människor att skulptera sin kropp skadefritt! Vi ska utmana kroppen, men låter det vara hållbart! Träning ska vara något som får oss att må bättre och bli en bättre version av oss själva. 

Jag jobbar även som massör, vilket är en viktig del i att hålla oss skadefria. Kroppen behöver lika mycket återhämtning (om inte mer) som träning! Sen pluggar jag även till Medicinsk Massage Terapeut, vilket innebär att man får mer kunskap kring just skador och rehab.

Jag driver även en podd (Fitnessbubblan) med min vän Rebecka Börjesson där vi pratar om just kost och träning. Vi båda tävlar i Bikinifitness och tycker därför just att det är viktigt att prata om att träning och kost inte behöver vara så strikt som en tävling kan se ut utåt sätt. Vi båda kommer från bakgrunder där träning och kost har gjort stora skillnader på våra liv! 

Jag jobbar även för ett kostillskottsbolag, Svensk Sport Nutrition, där jag styr vår Community och tar emot nya ambassadörsansökningar.

Beskriv dig själv med tre ord: 

Driven, glad, energisk. 

Vad är det bästa med dina jobb?

Att jag får träffa så fantastiska människor och tillsammans göra något stort! Att få vara med på en annan människas resa och se hen utvecklas är det roligaste som finns! 

Vilken är den största utmaningen?

Att inte slukas med i allt och jobba för mycket! Jag får ofta bromsa mig själv då jag vill mer än vad timmarna räcker till på dygnet, haha! 

Vad är ditt största mål för 2021? 

Få mitt slutliga certifikat i Medicinsk Massage Terapeut i December! Och att inspirera så många som möjligt till att träna skadefritt och hållbart!

Hur ser en vanlig vardag ut för dig?

Går upp vid 07.00, dricker mitt citronvatten innan jag går ut på morgonpromenad 45 min. Sen kommer jag hem och käkar min älskade gröt! Sen jobbar jag hela dagen med PT/Svensk Sport Nutrition eller som massör, fram till 17.00. 18.00-20.00 gymmar jag och sen är det hem för att sova!😁

Vad gör du helst en ledig dag?

Då äter jag en stor gröt på morgonen, sen går jag och river av ett riktigt tungt benpass! Avslutar kvällen med en god middag med vänner/familj. 

Berätta om ditt största intresse.

Det är mitt jobb! Att få dela med mig av min passion till träning och hjälpa andra att hitta det dom gillar i träningen, samt att få folk att inse hur bra man kan må av att ge kroppen bra med näring och vätska! 

Har du någon udda talang?

Hmm, har tänkt nu i en kvart så får nog inse att jag inte har någon😅

Vad är Värmland för dig?

Avkoppling! Komma hem till vänner och familj!

Vad får man inte missa om man är i din stad?

Att boka in ett PT- pass med mig! Kan lova att vi kommer ha riktigt kul och du kommer att utmanas på en ny nivå! 

Vem skulle du vilja var Karlstad kallar-profil i framtiden? 

Emelie Åkesson, en av mina bästa vänner och inspiration i livet!