Karlstad kallar-profilen: Viktoria Bergh

Karlstad kallar-profilen: Viktoria Bergh

Karlstad kallar vill lära känna er – och därför lyfter vi varje vecka fram en ny person med anknytning till Värmland. Den här gången träffar vi den livspusslande studenten och hemmakära inköparen/upphandlaren, Viktoria Bergh!

Namn: Viktoria Bergh 

Ålder: 29 

Född i: Karlstad 

Bor numera: Enköping 

Gör: Jobbar och studerar till inköpare/upphandlare 

Beskriv dig själv med tre ord:

Energisk, driven och omtänksam.

Vad är det bästa med ditt jobb/utbildning?

Att man aldrig blir fullärd, upphandling i offentlig sektor är otroligt givande och det är ett brett yrkesval där du hela tiden kan bygga på din kunskap. Man får vara med och bidra till att göra goda affärer. 

Vilken är den största utmaningen?

Att få till gott samarbete. Tid att göra allting noggrant och på bästa möjliga vis. 

Vad var och är ditt största mål för 2021? 

Att strukturera upp livet bra och lyckas med både studier, jobb, familjelivet och sin egna hälsa i form av träning. Det är helt enkelt ett livspussel som jag vill känna att jag har kontroll över. 

Hur ser en vanlig vardag ut för dig?

För tillfället är jag på praktik i kommunledningsförvaltningen hos Enköpings kommun. Stressig morgon där man sköter sig själv samtidigt som man försöker styra två små kids som ska få på sig kläderna åt rätt håll, hålla uppe sitt humör och få med allting till förskolan. 😅

Sedan är det tid på praktiken med olika arbetsuppgifter och en del möten. Eftermiddagen är middag, bada barn och sedan natta. Därefter sätter jag mig med jobb eller studier för att beta av mer. Avslutar med lite tv-tid i 1h, tills klockan blir cirka 22.30, då går jag och lägger mig!  

Vad gör du helst en ledig dag?

Tränar, går ut i naturen med barnen, shoppar, hitta på någon aktivitet med familjen! 

Berätta om ditt största intresse.

Träning.

 

Vad är Värmland för dig?

Hem, trygghet, glädje. Jag älskar att komma hem och få umgås med familj och vänner. Alla platser som betyder mycket! Allt från Mariebergsskogen, Skutberget, Bergvik och alla de platser som är härliga att vistas på! Sedan är alla så goa och glada! Jag gillar att få höra dialekten när jag kommer hem, värmländska är fint. 

Vad får man inte missa om man är i din stad? 

De vackra parkerna! På sommaren är det fantastiskt att gå och strosa i Enköpings-parkerna. Det finns så mycket fina växter att titta på! En lunch på hamnrestaurangen är rätt fantastisk också, eller att ta räkbåten i kanalen ut i Mälaren.  På vintern är de alla mysiga små julmarknader, bondgårdar som har öppet med närproducerat och hemgjort. Samt Skattmansö skidbacke som har två liftar och uthyrning av både pulkor och skidor.  

Vem skulle du vilja var Karlstad kallar-profil i framtiden? 

Ola Björk som nu har flyttat till Dubai!